Wie zijn wij

Bakermans Makelaardij is een servicegericht kantoor,  gespecialiseerd in taxaties van woningen en aankoopbegeleiding.

 

Karin Bakermans

 

Karin Bakermans heeft sinds 2008 van haar hobby, haar werk gemaakt. Zij is sinds 2008 actief als makelaar in de particuliere woningmarkt van Zuidoost-Brabant. Persoonlijke aandacht naar de klant staat bij haar voorop. Zij is enthousiast, heeft goede sociale vaardigheden en bezit uitstekende en unieke lokale kennis.

“Oog voor detail en oprechte interesse voor de woonwensen van klanten staan centraal”. Zij is woonachtig in het prachtige dorp Waalre.

 

 

 

VBO Makelaar
Bakermans Makelaardij is aangesloten bij VBO Makelaar. VBO makelaar is een gerenommeerde brancheorganisatie die staat voor kwaliteit, integriteit en deskundigheid. Wij kennen de lokale markt als geen ander en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Een taxatieopdracht kan desgewenst ook in de avonduren of op zaterdag worden uitgevoerd.

 

DNV-gecertificeerd
Wij zijn DNV-gecertificeerd en ingeschreven bij VBO-makelaars en het SCVM. Hierdoor zijn onze taxatierapporten voor alle financiële instellingen (waaronder alle banken) in Nederland geldig. Dit betekent voor u dat u mag vertrouwen op de kwaliteit van onze taxatierapporten. Om die reden is een taxatierapport van Bakermans Makelaardij een goede basis om een eventuele aan- of verkoopbeslissing te nemen. Daarnaast worden de rapporten in veel gevallen gebruikt voor het aanvragen van een hypotheek. Taxaties verrichten wij in de regio Eindhoven en al haar tussen- en omliggende dorpen.

 

Bij ons vraagt u snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor uw taxatierapport. Mocht u na ontvangst akkoord gaan met ons aantrekkelijk tarief, hoeft u enkel het formulier te ondertekenen en te retourneren. Wij gaan daarna direct voor u aan de slag. We zullen een afspraak inplannen voor de opname van de woning. De afspraak zal zowel tijdens kantooruren, als in de avonduren of weekenden plaatsvinden.

 

Direct en vrijblijvend offerte voor taxatie?
Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.