Verkoopbegeleiding

Bakermans Makelaardij helpt u zorgeloos en verantwoord uw woning te verkopen. Van het begin t/m het einde van de verkoopprocedure wordt u persoonlijk begeleid. Wij zullen u adviseren voor de woning in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en daarna.

Bakermans Makelaardij is als makelaar meer dan een bemiddelaar. Als makelaar zien we onszelf ook als marketeer. Een optimale marketing in combinatie met een gedreven aanpak en hoge inzet zorgt voor resultaat!

 

Hoe verkoopt Bakermans Makelaardij een woning?

Stap 1: Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de woning bekeken en op waarde geschat. Ook bespreken wij met de klant wat de wensen zijn en beantwoorden wij vragen.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan
In overleg met u stellen we een persoonlijk verkoopplan op.

Stap 3: Presentatie
Bij de verkoop van woningen draait het om de presentatie. Wij besteden hier buitengewoon veel aandacht aan. Professionals maken de foto’s, 3D-Tour en plattegronden. Om de presentatie fraai af te ronden wordt een mooie aanbiedingstekst gemaakt.
Alleen de allerbeste presentatie zorgt voor het beste resultaat.

Stap 4: Styling advies
Voor de perfecte verkoopuitstraling van uw woning kunnen wij een persoonlijk advies geven. Kan ook worden gedaan door een styliste.

Stap 5: Aanmelden
Na goedkeuring van alle stukken wordt de woning aangemeld bij het netwerk van de VBO en Funda. Ook ontvangt u van ons promotie materiaal in de vorm van een bord voor op het raam of in de voortuin.

Stap 6: Bezichtigingen
Wij zijn bereid bezichtigingen op 7 dagen van de week te doen. Tijdstippen gaan in overleg.

Stap 7: Communicatie
Na elke bezichtiging wordt er contact opgenomen met de eigenaar van de woning. Wij vinden het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt met onze klant. Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel.

Stap 8: Onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede verkoopprijs te realiseren. Uiteraard ook onder de beste voorwaarden.

Stap 9: begeleiding tijdens verkoop
Wij begeleiden de klant onder andere bij het overeenkomen van de opleveringsdatum en het eventueel overnemen van roerende zaken.

Stap 10: controle
De makelaar  verzorgt de inspectie en gaat vervolgens met de klant mee naar de notaris.

 

Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.