Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding
Wat is aankoopbegeleiding precies? Als u eenmaal uw droomhuis hebt gevonden, dan komt er van alles op u af. Genoeg om u zorgen over te maken, want in korte tijd moet u veel belangrijke beslissingen nemen.

Bakermans Makelaardij neemt deze zorgen van u over. Wij begeleiden u vanaf de bezichtiging tot en met de juridische overdracht bij de notaris. Die tijd staan we u bij met advies, zodat uw droomhuis straks geen luchtkasteel blijkt.

 

Een zorgeloze aankoopbegeleiding van A tot Z geregeld:

 


1Woning bezichtigen

Heeft u een leuke koopwoning op het oog? Bel ons dan en we plannen samen een bezichtiging

 

2Advies
Aansluitend krijgt u uitgebreid advies over de prijsstelling, juridische aspecten, omgevingsfactoren, bouwkundige gegevens en andere feiten.

 

3Strategie
Samen bespreken we op basis van het advies de onderhandelingsstrategie. Wij voeren vervolgens namens u de onderhandelingen.

 

4Kopen
Komt de koop tot stand? Dan controleren wij de koopovereenkomst zorgvuldig en nemen deze vervolgens uitgebreid met u door. Pas daarna gaan we over tot ondertekening.

 

5Inspectie
Voordat de officiële eigendomsoverdracht plaatsvindt, inspecteren we eerst samen met u de woning. Zo weten we tenminste zeker dat de woning correct wordt overgedragen.
Zit u na de eigendomsoverdracht toch nog met een vraag? Uiteraard staan we u ook ná de aankoop bij met raad en daad!

 

6Officieel maken
Zodra de hypotheek geregeld is, ondertekenen we de officiële eigendomspapieren bij de notaris en ontvangt u de sleutels van uw droomhuis.

 

 

Kosten

Met betrekking tot onze kosten zijn wij heel duidelijk en transparant. U betaalt € 995,00 exclusief BTW voor de complete bemiddeling, waarbij wij ervan uit gaan dat wij vanaf de (voor u) tweede bezichtiging worden betrokken in het aankoopproces. De bovengenoemde prijs is inclusief onderhandelingen, onderzoek, waardebepaling, controle van de koopovereenkomst etc.

 

Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.